isabella-espana.reismee.nl

Een Update

Sorry,Sorry,Sorry voor m'n mega uber late reactie. Maar er is zoveel gebeurd de laatste tijd, en heb me nogal down gevoeld, dat ik geen zin en tijd had om een verhaaltje te schrijven. maar hier is er dan weer een. Beter laat als nooit zullen we dan maar zeggen.

Dus... wat is er allemaal gebeurd dan, zullen jullie wel denken(voor degene die dat nog niet weten). Nou ten eerste. zijn de eerste 6 weken niet echt lekker verlopen, omdat ik me gewoon niet thuisvoelde bij mijn gastgezin. Het is niet dat ik het niet heb geprobeerd, want ik ben met ze meegeweest heb bij ze gezeten en met ze gepraat, maar de klik was er gewoon niet. Nu zijn er ook verschillende dingen gebeurd, waardoor mijn gevoel nog sterker werd. Toch heb ik ook leuke dingen meegemaakt. Zoals meegetraind bij een Meisjes voetbal team, wat toch leuker is dan bij jongens van 12. haha. dus dat was wel leuk. Ook had ik al al een paar vriendinnen gemaakt op school dus dat was ook leuk. En natuurlijk ben ik naar Sevilla geweest, want dat moest geweldig zijn zei iedereen, Nou ik kan je vertellen dat was zo. Wat een Ciudad Presiosa! Echt Super mooi. En Natuurlijk weer veelste veel geld uitgegeven aan kleren. Bad me. Maar ik moest mn depressiviteit even wegkopen.

Ook had ik een week geleden eindelijk internet. Maar toen was ik al druk bezig om van familie te wisselen, omdat ik het hier niet nog een jaar uit houdt. Dus na een aantal gesprekken met mijn coordinator had ze een familie voor me gevonden in Moguer. een half uurtje in de richting van Huelva. Heel mooi dorp. Ik mocht er afgelopen woesdag na school al naar toe, Naeen heel raar afscheid van mijn gastmoederMaria inLa Palma. het ginge ongeveel zo: ik stond in de keuken en zij was boven op het dakterras. ik en camilla zeiden: nou dan gaan we nu, en ze zei jawel. Ik Citeer!!... oke doei.Dus dat was een heel afscheid. haha. Maar ik vond haar toch al niet leuk, dus ik was blij dat ik daar weg kon.Moguer is een groot dorp met veel buitenlanders en Exchange Students. Ik heb nu ook een hele lieve familie die me met alles wil helpen, en me overal mee naar toe neemt. Dus dat vind ik super fijn, omdat ik dat bij mijn vorige familie helemaal niet gewend was. By The Way Camilla, mijn gastzusje in La palma, is ook van familie gewisseld en woont in dezelfde straat als ik. Nice ha! Mijn school in ook heel leuk met veel exchange students en ook erg mooi. Ik hoop dat ik het hier erg naar mijn zin ga krijgen, maar ik heb er een heel goed gevoel over. Oja vanavond is mijn eerste voetbal training. Mijn gastmoeder had als tegen het team verteld dat ik zou komen, en ze waren erg enthousiast en wilde me graag als speler in hun team.haha( tot ze erachter komen hoe slecht ik ben

Wink

ik weet niet echt iets meer te vertellen, maar ik beloof dat ik wat regelmatiger ga schrijven.

heel veel Besos van MIJ.

Isabelle

Femco

Heee bel!
Wederom skon verhaaltje!
We denken nog iedere dag aan jou!
En fijn dat je nu toch een nieuw gastgezinnen hebt!
We skypen snel weer een keertje hè!
Xxxxx femco!

Veerle

Heee meid!
Wat goed om te horen dat je je meteen goed voelt in je nieuwe dorpje en gastgezin! TOP!
Ik spreek je snel en geniet ervan daar! (het is hier namelijk ijs en ijskoud brrrrr haha!)
XXXXXXXXXX

Mieke

Hoi Dolly Dot,goed geregeld hoor maar wel vervelend dat het zo gelopen is maar gelukkig was jou medestudent de zelfde mening dan gaat er bij de organisatie misschien een lempke branden.Er fijn dat het met je nieuwe gezin klikt en dat ze er voor je zijn zoals het hoort.Als dat niet zo is moet je maar eens vragen of ze ooit een kei boos klein Beek en Donks vrouwke hebben gezien da kom ik even over en kunnen ze wat beleven!!!! ,maar dat zal niet nodig zijn merken wij aan je positief verhaal.Dolly Dot de groeten en laat ze met het voetballen een poepie ruiken knuffels Toni en Mieke.

Opa Ton en oma Ria

Hola Bellie, wat een leuk verhaal heb je weer geschreven. En wat fijn dat je nu een gastgezin hebt waar je je wel welkom voelt! Jammer dat het begin zo moeizaam ging, maar je doorzettingsvermogen heeft gelukkig resultaat opgeleverd. Knap van je dat je dit allemaal voor mekaar gekregen hebt. En nu genieten van je nieuwe omgeving en knal er maar lekker een paar in bij je meidenvoetbal, dan ben je alle fustraties meteen kwijt! Succes en een paar flinke knuffels van opa Ton en oma Ria

Eric en Helene

Geweldig om te lezen Isabelle. We hadden vorige week al een heel verhaal gehoord van papa maar het was dus echt heftig daar bij je oude adres. We hopen nu maar dat het echt gaat beginnen en dat je er ook van kan genieten. Tot gauw! X van ons

Lucie

Ha die lieve Isabelle,
Jeetje, dat moeten zware weken voor je geweest zijn! Ik vind het ongelooflijk knap dat je toch hebt doorgezet en ontzettend fijn dat je nu in een fijn gastgezin bent. Nu maar proberen om te gaan genieten van alles en iedereen om je heen.
Over een paar uurtjes vlieg ik ook naar Spanje, naar Murcia, ben ik een beetje bij je in de buurt. Het is te ver om even langs te komen anders zou ik dat zeker doen. Zet um op bij die voetbalclub en laat maar eens zien dat Hollandse meiden ook kunnen voetballen.
Veel liefs en het ga je goed, dikke knuffel, Lucie.