isabella-espana.reismee.nl

Hola muchacho´s y Muchacha´s

hier is ie dan!, mijn eerste verhaal vanuit het zonnige madrid!

ten eerste het gaat goed met me.

zaterdag aangekomen en meteen langs Santiago Bernabeu geweest(voor mensen die niet zo in voetbal thuis zijn: het Stadion van Real madrid!)

daarna naar het gastgezin. ze spraken geen engels dus dat was even heel moeilijk want ik kan nog niet echt in het spaans communiceren maar goed. zondag naar sol geweest dat is het winkelcentrum van madrid en het is heel mooi en ze hebben er veel winkels. manon LEES DIT GOED!! ZE HEBBEN HEEEL VEEEL STARBUCKS HAHA!!! dus dat was even gezellig.

maandag was mn eerste schooldag en ik was heel zenuwachtig. wat bleek toen ik daar aan kwam. ze konden nergens vinden dat ik me had ingeschreven. maar ze hebben me ltoch ergens bijgestopt, dus dat was wel een opluchting. maar ik kwam er later achter dat de studenten waarmee ik dus in een klas zit al 2 weken intensief spaans hebben gehad, kwam ik daar aan met m´n hola, que tal en adios amogos. ik verstond er helemaal geen F*CK van! en dat is nog zacht uitgedrukt. maar ik probeer zoveel mogenlijk te volgen, toch blijft het heel lastig voor me. en ben ik savonds dan ook meer als exhausted. deze school is toch niet zo erg omdat we veel uitstapjes doen. zo zijn we naar Palacio Real geweest. dat is het koniklijk paleis. ik heb nog nooit van mn leven zoiets moois gezien. Ik heb foto´s!!!!! die zet ik erop zodra ik thuis internet heb. alleen een tegenvallen voor jullie. ik mocht geen foto´s binnen maken. maar geen zorgen ik heb er toch stiekem eentje gemaakt. met gevaar voor eigen leven dat wel, en stonden namenlijk zo´n 5 beveiligers, maar dat heb ik voor jullie over :)

vandaagt is het alweer donderdag en ook mn laatste schooldag, morgen is er een heilige dag ofzoiets, maar het belangrijkste geen school!

zaterdag dan eindelijk met de trein naar mn eindbestemming, daar heb ik heel veel zin in. kan ,mijn reis eindelijk echt beginnen.

heel veel besos en see you in my next blog

Isabelle

Femco!

Haa Bel !
wat doe je het toch goed,
en jij maar zeggen dat je niet goed bent in verhalen typen , ik vind het super goed haha !
Fijn dat het goed met je gaat en das ff fijn
dat je morgen geen school had , was dat hier ook maar! , ik ben al elke dag bij je zusjee geweest,
gaat nu goed met dr en we hebben veel lol en denken
samen vaak aan jou en jou grappige momenten haha!
succes daar! en succes opweg naar je nieuwe plaatsje daar! en ik spreek je snel weer!
XXXXXX voor mn belcooo!
X FEMCOO! hahaha

Angeline.

Hoi Isabelle,

Wat fijn om te horen dat het goed met je gaat.
Zeker na die iets mindere momenten van het begin van je grote avontuur.
Zoals het overgewicht met je koffers.

Maar alles komt goed.

Hopelijk wordt je zaterdag heel erg welkom ontvangen in je nieuwe gastgezin.

Geniet ervan,zeker daar in de zon.
Stuur maar wat op,naar hier!!

Heel veel groetjes van Angeline.

Jolein Schriks

Hallo Bellie!

Wat leuk dat je al een verhaal hebt geschreven!
Heb je het leuk?
Hoe is het in je gastgezin?
Ik ga je site zeker in de gaten houden!
Ik wens je verder veel plezier en geluk in Spanje.
Stuur je mij nog een keertje een berichtje op Hyves? Of kan je niet op hyves?
Nou, de groetjes, veel plezier en geluk enz. enz. in Spanje!!!!!!!!!!!!

Jolein

Paul v.e.

Hee Bells,
Leuk om te horen dat je het naar je plezier hebt. En da spaans spreken lukt vanzelf wel :D, met ons gaat het goed en ik heb Thiago al een beetje ingelijd, volgens mij heeft hij het wel naar zijn zin (blonde meidjes en blauwe ogen ;P je weet wel.
Veel plezier nog en ik merk het wel als je nog een verhaalte of foto's stuurt
Groetjes Paul

Simone

hallo lieve Bel,

je eerste schoolweek er al op zitten?
dat schiet op zo tot donderdag maar.... en wel beetje Spaans kunnen leren?
hier de hele week al regen,echt niet grappig!!!

veel succes in je gastgezinen we horen/lezen het wel weer

xxx Simone

Myrthe

hee Isabelle

fijn om te lezen dat je het er nu al naar je zin hebt
want het is toch niet niks allemaal
ik hou je site zeker in de gaten
geniet er maar lekker van
met het mooie weer
veel plezier
en heel veel succes

Groetjes!
Myrthe Leenen

Opa Ton en oma Ria

Yassas, Bellie. (Yassas is Hallo in het Grieks en daar hangen wij nu uit, zoals je weet). We hebben met plezier je verhalen gelezen, wat kan jij leuk schrijven, zeg! Op je eerste verhaal hadden wij ook een reactie ingestuurd, maar die schijnt niet geplaatst te zijn. Hopelijk lukt het nu wel, want we leven erg met je mee en houden je site goed in de gaten. Nou schat, veel succes verder en geniet van de goeie momenten die je meemaakt!
Liefs van opa Ton en oma Ria

ellenb

Hey,Bel
Ons Manon en ik zijn vanavond maar even naar die andere

ellenb

Bel gewandeld ja ik vervang je nu wel even, lekker gewandeld in de regen terwijl ze net haar haren had gewassen zul jij geen last van hebben...ha.ha
Lekker genieten van dat mooie weer en carpe diem
ola Ellen

Sarah

Bellie!
Leuk dat we net even hebben geskyped!
ik hou van jou!
xx